Jõulu- ja muinasjutustuudio fotosessioonid Tarvo Alev Fotostuudios


Tarvo Alev Fotostuudios on avatud paralleelselt kaks fotonurka - Jõulustuudio kogu perele ja Muinasjutustuudio lastele


1. Muinasjutustuudio lastele

Muinasjutustuudio on Eestis ainulaadne fotostuudio, mis on mõeldud küll peamiselt lastele, aga pakume võimalust teha pilte ka koos vanematega või kogu perega. Stuudios on väike loss, kuhu lapsed saavad sisse minna, sealt välja piiluda; sild, kus istuda või seista, valgustusega laternad, muinasjuturaamatud, aaretelaegas, mitmed loomad, taimed ja palju muudki.

Stuudios on olemas suur valik erinevas mõõdus kauneid kleite tüdrukutele ja viigipükse, ülikondi, triiksärke poistele. Lisaks peapärjad, rosetid ja muud ehted.

Muinasjutu fotostuudios sessiooni aeg ei ole otseselt piiratud, enamasti kestab 1-1,5 tundi. See sõltub suuresti lapsest või lastest, kuidas on meeleolud ja kuidas sessioon kulgeb. Kõige olulisem on see, et saaks kõik pildid kenasti tehtud, et laste meeleolu oleks hea ja piltidele jääksid kaunid emotsioonid ja ilmekad poosid.

Vaata ka varasemaid Muinasjutustuudio pilte siit >>>


Hinnakiri

10 pildiga pakett 150€

15 pildiga pakett 200€

20 pildiga pakett 250€





LOOSIS ÜKS TASUTA FOTOSESSIOON!

Hetkel on käimas ka facebooki kampaania, kus loosime välja ühe tasuta sessiooni, kas jõulustuudios kogu perele, lastele muinasjutustuudios või pool ja pool (osad pildid ühes ja teised teises stuudionurgas. 

Kampaania leiad: https://www.facebook.com/TarvoAlevPhoto lehelt


2. Jõulu- ja talvestuudio 2021

Seekordne Jõulustuudio on sarnases stiilis nagu Muinasjutustuudio, kus on talvine taust, valged ja rohelised lumised kuused, suured peegelpinnad, laternad, muud valguselemendid, õunakorv ja palju muudki. Jõulustuudio on mõeldud kogu perele, kuhu on oodatud lisaks peredele ka lemmikloomad.

Jõulustuudio sessioone on võimalik teha ka paralleelselt laste Muinasjutustuudio sessioonidega ehk selliselt, et pool aega teeme kogu perega pilte Jõulustuudios ja teise poole lastest Muinasjutustuudios. Stuudios on lastele olemas ka väikesed päkapikukostüümid ja on võimalik kasutada ka uhkeid stuudio kleite tüdrukutele ja ülikondi, triiksärke, viigipükse poistele. 

Hinnakiri

Fotosessiooni hind koosneb kahest osast - 50€ baashind, millele lisandub 10€ iga valitud pildifaili eest. Kõik valikpildid saadame peale fotosessiooni, mille hulgast saate ise teha lõpliku valiku. Valitud pildid töötleme põhjalikult. Üle anname täismõõdus põhjalikult töödeldud digifailid. Seega lõplik hind sõltub Teie enda valikust.

Enamasti tasutakse sessioonil koha peal mingi hulga piltide eest, mida niikuinii soovitakse. Näiteks 10 või 15 pildi eest. Peale valikpiltide saatmist saate alati pilte juurde tellida.

10 pildiga pakett 150€
15 pildiga pakett 200€
20 pildiga pakett 250€
















Kommentaarid