Äärmiselt piinlik! VABA EESTI 30 kontsert – Eesti Vabaduse suurim avalik mõnitamine.


Järjest enam on läbi meedia näha suuri reklaame Eesti taasiseseisvumise 30. aastapäevaks, mille raames korraldatakse suurejooneline öölaulupidu Tallinna Lauluväljakul.


Kodulehelt www.30aastat.ee võib lugeda kaunist ja ülevat teksti:

Tänavuse öölaulupeo sisse mahub ligi kuuskümmend lugu üle 450 noore ja vanema artisti esituses. Ülekanne on ETVs ja laulusõnad jooksevad mugavalt ekraanil.

Vahetult enne seda lõiku ilutseb aga järgnev tekstilõik:

“Lauluväljakul saab olema kolm väravat – vaktsineeritutele, 48h varem negatiivse testi teinud inimestele ja kolmas värav kohapeal erandkorras kiirtesti tegemiseks. Lauluväljaku kontserdil osalemiseks tuleb lunastada Piletilevis tasuta pilet ning esitada oma vaktsineerimispass või negatiivne test,” lisas kontserti produtsent Danel Pandre. 

Pealtnäha justkui korrektne lahendus selleks, et vältida viirusesse nakatumist. Reaalsuses on tegemist aga suurima riikliku diskrimineerimisega suure vabaduse ja hoolimise sildi all. Kogu see üritus peaks justkui tähistama meie vabadust, kuid vabadusest on asi väga kaugel. Pigem juurutatakse sellega ebavõrdset kohtlemist ja sunniviisilist klassidesse jaotamist.

Kuna vaktsineeritud inimesed pääsevad vabalt sisse ja ei pea mitte kuidagi tõendama enda nakkusohutust – kuigi on selgelt teada, et vaktsineeritud inimesed võivad täpselt samuti viirust kanda ja levitada, siis on tegemist täielikult täiesti tervete (vaktsineerimata inimeste) mõnitamisega. Seetõttu pole mitte kuidagi tegemist vabadust tähistava peoga, vaid järjekordse otsese vaktsiinipropaganda üritusega, et inimestele näidata, kuidas rahvas jaotatakse ülem- ja alamklassiks täiesti suvalise (isikliku diskreetse terviseotsuse) kategooria alusel.

Vaktsineeritute nakatumise tõenduseks:

Igapäevasest Terviseameti esitatavast ülevaatest on selgelt näha, et vaktsineeritud kannavad viirust, naktavad teisi ja satuvad ka haiglasse.

https://www.delfi.ee/artikkel/94170729/uuring-vaktsineeritud-inimesed-voivad-olla-sama-suured-superlevitajad-kui-kaitsepookimata-nakatunud 

Rahvusvahelisest uudistekanalist CNN uudis, kus CDC (USA Haiguste tõrje ja ennetamise keskus) direktor Dr. Rochelle annab avalikult teada, et täielikult vaktsineeritud inimene võib nakkust levitada sama moodi vaktsineerimata inimesele.

 

Mis toimub samal ajal?

Eile (10. augustil) ilmus ERRi vahendusel ametlik teade valitsuselt, kus nad lubavad muuta seadusi selleks, et oleks võimalik lihtsamalt hakata vallandama testimise või vaktsineerimise vastu olevaid inimesi: https://www.err.ee/1608303240/valitsus-lihtsustab-vaktsiini-ja-testivastaste-vallandamist

Seesama valitsus, kes räägib meile suurest vabadusest, hoolimisest ja varasemalt räägiti isegi sellest, kuidas iga inimelu on oluline. Seesama valitsus, kes peaks seisma selle eest, et igal inimesel oleks töö ja sissetulek; valitus, kes peaks jõuliselt tegelema majanduse arendamise ning elatustaseme kasvuga; valitsus, kes peaks seisma selle eest, et alla vaesuspiiri elavate elanike hulk muudkui väheneks.

Just seesama valitsus räägib ühte, aga reaalselt otsib võimalusi inimeste elu põrguks tegemisel ainult seetõttu, et osad inimesed kasutavad oma seaduslikke õigusi ja tegelikku vabadust ise otsustada, kas soovivad osaleda rahvusvahelises meditsiinieksperimendis või mitte.

 

Leedus juba inimesed tänavatel, keda surutakse jõuga maha

Eile oli sotsiaalmeedia üleujutatud videotest ja piltidest Leedus toimunud meeleavaldusest ja sellest väljaarenenud vastuseisust vabaduses elada soovivate inimeste ja piirava valitsuse (jõustruktuurid) vahel. Seesama Leedu, kellega koos 32 aastat tagasi seisime kätest kinni ühtses Balti ketis. Ka Leedu sai vabaks samal ajal Eestiga 30 aastat tagasi. Seal riigis on täpselt needsamad vabadust piiravad asjaolud ning samasugune survestamine, millega tegeleb ka meie riigi ladvik.

Eestlased on küll mõnevõrra tagasihoidlikumad ja nii kergelt tänavatele ei kogune, kuid meie ajaloost on näha, et kui ükskord ikkagi see karikas täis saab, siis seistakse enda vabaduse eest kasvõi viimase verepiisani. Kas see ongi tegelik eesmärk, mida Hitlerile omaste juhtimisvõtetega Eesti valitsus hetkel püüab saavutada? Miks ma toon nii karmi võrdluse? Aga seepärast, et täpselt nii see ju hetkel ongi – rahva klassidesse jaotamine, meeletu propaganda ja psühholoogiline mõjutamine ning manipuleerimine, vabade inimeste tagakiusamine, pidev survestamine kuni lausa valetamisteni välja, kus lubatakse üht, kuid juba lühikese aja pärast taganetakse välja antud vekslitest.

Üks ehe näide otsesest valetamisest: Terviseameti peadirektori asetäitja, Mari-Anne Härma lausus täna:

"Kaitse annab ka läbipõdemine, aga kuivõrd haigestunuid tuleb juurde nende seast, kes on märtsis-aprillis läbi põdenud, siis delta tüvi on väga efektiivne läbipõdemise kaitsest läbimurdmisel. Kõigil, kes kevadel on haiguse läbi põdenud, oleks mõistlik minna vaktsiinisüsti saama, see annab kindla kaitse," ütles Härma."

Tegemist on ju lausvalega, sest hetkel on teada kindlalt, et vaktsiinisüst ei anna mingit kindlat kaitset ja ühtviisi haigestuvad ja teisi nakatavad nii vaktsineeritud kui vaktsineerimata inimesed.

Viide: https://www.err.ee/1608304119/harma-karjaimmuunsust-eestis-sel-sugistalvel-ei-saavutata 

Seda kõike püütakse läbi oskusliku suhtekorralduse näidata, kui hädavajaliku ja igati inimliku käitumisena. Mõtleva inimese jaoks on tegemist aga äärmiselt alatu ja täieliku mõnitamisega. Kas seda kõike tähistamegi siis 20. augustil suurejoonelise peoga?

 

Kahemõtteline sõnum

Öölaulupeo kontserdist osa saamiseks ei ole aga vaja minna kodust kaugele. Piisab, kui koguneda terve perekonnaga televiisori ette ja laulda ERRi vahendusel kaasa kõiki neid laule, mida aastate jooksul korduvalt laulnud või vähemasti kuulnud oleme.

“Miks seda teha? Sest me taastasime ka oma iseseisvuse lauldes! Varem pigem kitsas sõprade ringis, siis aga järjest avalikumalt olid kõlanud laulud, mille sõnumiks vabadus ja isamaa. Isegi kui see sõnum ei kõlanud otsesõnu, tundsime me ta alati ära, kasvõi ridade vahelt. Ja laulsime kaasa. Sellesama tunde pealt sündisid Alo Mattiiseni isamaalised laulud ja öölaulupeod. Nii sai võimalikuks ka veretu laulev revolutsioon,” ütles 20. augusti öölaulupeo projektijuht Margus Kasterpalu.

Ka praegu toimub rahva seas seesama, et on tekkinud väiksemad grupid ja kogukonnad, kus hoitakse endiselt au sees seda tõelist vabadust ja mõistusel/südamel põhinevaid väärtusi. Ehk siis nö lauldakse pigem kitsamas ringis, kuid see ring järjest laieneb. Isiklikult tean juba väga mitmeid kogukondi, kes kõik jagavad samasid tõeseid väärtusi ja on kuulda, et üle Eesti on kokku mitusada tuhat inimest, kes ei ole üldse päri sellega, mis meie riigis hetkel toimub ja millised suunad on praegune valitsus võtnud. Seda näeb nii erakondade reitingu muutumisest pidevalt, kus valitsuserakondade toetus pidevalt järjest langeb. Samuti on võimalik teha otsesed järeldused vaktsineerimisprotsendist, mille järgi ca pool elanikkonda ei soovi kohe üldse seda katsetamisjärgus medikamenti endasse süstida. Seda on võimalik näha ka enamikest kommentaariumitest, kus valdav enamus ei poolda seda uut ja väidetavalt uueks normaalsuseks nimetatavat moesuunda.

      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis hiljuti panin üles ka oma isikliku pangakonto, kuhu head inimesed saavad teha ka mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid