Keskerakondlasest riigikogu liige, Igor Kravtsenko, sõitis autoga otsa meeleavaldajale

 


3. mail toimus Toompeal riigikogu hoone ees järjekordne meeleavaldus, mille käigus toimus vahejuhtum, kus Keskerakonda kuuluv riigikogu liige, Igor Kravtsenko, sõitis oma autoga teadlikult otsa meeleavaldusel viibinud inimesele. Kui härra tuleb autost välja, siis tekib lühike sõnavahetus, millest on selgelt aru saada, et mees sõitis otsa meelega ja tal jääb veel ülbust ja õigust ülegi.

Hiljuti oli riigikogus olukord, kus EKRE liige Kalle Grünthal küsis peaminister Kaja Kallaselt pooleldi huumoriga küsimuse „Kuidas Sa, lillele, siia said“ ja sellest kirjutasid pea kõik peavoolu meedia kanalid, räägiti teleuudistes ja see küsimus sai suure avaliku hukkamõistu. Nüüd on huvitav näha, kas koalitsiooni kuuluva liikme teadlik ja isegi kuritegelik füüsiline „rünnak“ saab samaväärse kajastuse? Kui ei saa, siis on see taas selge märk sellest, et meie peavoolu meedia on läbinisti kallutatud.

 


Neid kahte olukorda ei saa isegi võrrelda, sest üks oli lihtsalt verbaalne ja tegelikult mitte vulgaarne käitumine ja teises situatsioonis toimus autoga inimesele selja tagant teadlik otsa sõitmine ja seda veel parkimisplatsil, kus jalakäijal peaks alati eesõigus olema. Videost on näha, et algselt sõidab mees suure hooga, siis korraks pidurdab ja siis annab uuesti gaasi, et sõita inimesele otsa. Ta ei vabanda mitte kordagi, ei tunne huvi, kas inimene sai kannatada, vaid kõnnib lihtsalt sündmuskohalt minema ja ise veel ülbitsedes. Kus on nüüd see politsei, kes veel paar nädalat tagasi täiesti alusetult inimesi vahistas? Kusjuures üks politseiametnik oli seal kõrval ja vestles kannatanuga. Politseinik nägi seda olukorda ise pealt.

Kas selliselt käituvadki meie rahva poolt valitud riigikogu saadikud? Kas selline käitumine ongi aktsepteeritud?

Mina jään huviga ootama selle teema kajastamist peavoolu meedias.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis hiljuti panin üles ka oma isikliku pangakonto, kuhu head inimesed saavad teha ka mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid