Tõendused, et COVID-19 VAKTSIINID EI TOIMI. Näide Eestist ja Seišellidelt.

 


Täna on mulle ette jäänud kaks erinevat artiklit, millest üks räägib Eestis, Keila linna lähistel asuvast sotsiaalkeskusest, kus on puhkenud taas koroonakolle. Kuigi seal keskuses on tehtud vaktsineerimine nii elanike kui ka töötajate hulgas. Kuigi teine vaktsiinidoos manustati juba veebruari alguses, siis vaid kolm kuud hiljem tuleb uudis sellest, et nakatunud on 24 hooldatavat ja 4 töötajat. Nakatunutest on 25 vaktsineeritud.

Seega on see väga selge tõendus sellest, et koroonavaktsiin ei kaitse nakatumise ega nakkuse leviku eest. Kindel tõendus sellest, et läbi meedia on seni aetud meile täielikku udujuttu ja valitsuse ning Teadusnõukoja poolt tulnud täiesti valed juhised ja reeglid. Kuidas nüüd küll põhjendada vaktsineeritud inimeste reisimise vabadust, kuidas selgitada survestamist vaktsineerimisele ja nüüd lahvatanud skandaali sellest, et kiirabitöötajaid ähvardatakse vallandada, kes ei lase end vaktsineerida. Põhjenduseks tuuakse just sedasama fakti, et vaktsiin väidetavalt kaitseb ja sellega välditakse ohtu. Millist ohtu? Meil on selged tõendused sellest, et vaktsineeritud nakatuvad ja nakatavad ikkagi. Mingid kaitset ju pole?

Viide: https://leht.postimees.ee/7242139/karjakulas-nakatus-koroonaga-22-topeltvaktsineeritud-hooldatavat


Seišellidel karmistatakse piiranguid, sest vaktsineeritud nakatuvad

Teine artikkel räägib India ookeanis asuvatest Seišelli saartest, kus on vaktsineeritud juba 62,2% kohalikest elanikest, mis teeb arvuliselt ca 61 000 inimest. Nüüd on seal hakanud taas levima viirus ja seda ka suures hulgas vaktsineeritute hulgas. Ariklis on küll toodud välja äärmiselt segaselt info, sest kokku on pandud ühe doosiga vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimesed, kes moodustavad kokku 2/3 haigestunutest. Küll aga pole võimalik hinnata tegelikkust, kui palju oli siis ikkagi vaktsineerituid ja mittevaktsineerituid. See-eest on väga selgelt välja toodud fakt, et 1/3 nakatunutest on saanud kaks vaktsiinidoosi ja see näitab taaskord väga selgelt, et viirus levib väga edukalt ka vaktsineeritute hulgas.

Teada on ka see fakt, et riigis on kasutatud kahte vaktsiini, millest üks Hiina toode ja teine Astra Zeneca oma. Väikese arvutamise järel on teada, et Hiina vaktsiini on saanud ca 36 000 elanikku ja AZ vaktsiini ca 25 000. See näitab selgelt, et kumbki neist vaktsiinidest tegelikult ei anna mingit selget kaitset ja taaskord on olnud tegemist olukorraga, kus vaktsiinidest on maalitud meedia vahendusel justkui imeline lahendus, aga tegelikult on see puhas äri, mis ei kaitsegi.

Viide artiklile: https://forte.delfi.ee/artikkel/93349989/maailma-enim-vaktsineeritud-rahvas-on-sunnitud-taas-piiranguid-karmistama

Täiesti arusaamatu on see, kuidas ikkagi veel meie Valitsus, Terviseamet, Teadusnõukoda ja nende selja taga peavoolumeedia järjekindlalt püüavad öelda, et vaktsiin on hea ja vajalik. Tõenäoliselt hakkab nüüdsest tulema välja sellist infot rohkelt, sest järjest rohkem on olemas võrdlusandmeid ja erinevaid juhtumeid asja tegelikkuse osas. Minul jääb nüüd vaid esitada retooriline küsimus, kes siis tänaseks ikkagi on need vandenõuteoreetikud, lamemaalased ja „uhhuu“ inimesed? Vastavalt tõendatud infole on läinud kuidagi nii, et vandenõuteoreetikud ongi välja toonud faktid ja nende ümberlükkajad tegelevad oletamise ja soolapuhumisega. Nii kipubki juhtuma olukorras, kus kergekäeliselt silte külge kleebitakse ja tegeletakse valetamisega. Valel on ikkagi endiselt lühikesed jalad. Laste seas oli kunagi ka ütlus: „Kes teisele nime annab, see ise seda kannab“. Eks ole, lamemaalased? J


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis hiljuti panin üles ka oma isikliku pangakonto, kuhu head inimesed saavad teha ka mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid