Meeleavaldused koguvad taas hoogu – esmaspäeval, 3. mail kell 10.00 rohkelt inimesi Toompeal

 


Esmaspäeval, 3. mail kell 10.00 Toompeal. On meeleavaldus. On kõned, on laulud, on väga selged sõnumid, on uued plakatid ja on rahvas uue hooga. Tõenäoliselt rohkem rahvast, kui seni on nähtud!

 

Meile on küll läbi meedia antud näiline arvamus, et NETS seadusemuudatused said kenasti korrigeeritud ja kogu see aprill jooksul toimunud meeleavaldused oleksid justkui sellega läbi. Tegelikkuses ongi kõik ainult näiline, sest kui teemaks oli algselt vaid seadusemuudatus nimega 347 SE, siis lisaks sellele on seal veel seadusemuudatus 358, ABIS ja palju muudki. Ka on endiselt teemaks seesama 347 ja seal muudeti seda osa, et mitmeid muudatusi saab rakendada vaid koos valitsuse välja kuulutatud eriolukorraga või hädaolukorraga. Küll aga jäävad paljud murettekitavad punktid ikkagi sisse.

Teadusinimese hinnang: "...aga sisse jäid ju hoopis tõsisemad asjad. Ka ilma politseita tekib TA-l õigus nõuda sunniviisilt testimist, kui ei testi- saad meeletuid trahve. Samuti tahetakse põlistada maskikasutus, trahvide ähvardusel, kuigi tõenduspõhiselt on teada, et nakatumist see ei vähenda ja avalikkuse maskistamise kasutegur on 1-2%, riskid on suured. Samuti jääb sisse absurdne definitsioon, et ohtlik nakkushaigus ei pea nüüd enam olema raske haigestumise ja suremuse suurenemisega. Selleks saab kuulutada ka ainult laia leviku põhjal."


Kui kõik see eelnev kokku võtta, siis suures plaanis on ikkagi asi väga mäda ja pole siiski ühtegi reaalset argumenti, miks seda kõike on vaja. Kuna kogu see krempel on kokku vorbitud ikkagi praeguse koroona teema najal ja kas siis kogemata sattus nii, et riigikogu võttis need seadusemuudatused ette just täpselt sellel ajal, kui oli valitsus kehtestanud 2+2 piirangud, rahvakogunemiste keelu ja sellega ka meeleavalduste osas piirangute tegemised? Kas tõesti peaksime arvama, et niimoodi juhuslikult juhtus?

Kogu selle aprilli kuu jooksul nägime mitut väga olulist nüanssi. Esmalt seda, kuidas ca nädal aega lihtsalt ignoreeriti fakti, et Toompeal oli meelt avaldamas igapäevaselt sajad inimesed ja ühel hetkel isegi vist ca tuhat inimest. Meedia vaikis sellest täielikult, mis näitab seda, et peavoolu meedia allub otseselt poliitikale ja valitsevale korrale. Eestis ei eksisteeri sõltumatut ja erapooletut peavoolumeediat. Sellest peaks tänaseks juba kõik aru saama ja kui veel ei saada, siis tuleks ikkagi silmad lahti teha ja vaadata faktidele otsa. Sellel päeval, kui Toompeal oli koos ca tuhat inimest, siis oli Aktuaalse Kaamera põhiuudiseks nii vaktsineerimised kui ka ülioluline pommuudis sellest, kuidas Maire Aunaste tabati Tartus vindisena autoroolist.


Poliitiline surve sõnavabaduse ja meeleavalduse keelamiseks

Järgmisena koorus välja teemaks see, et valitsuse survel hakati meeleavaldusi piirama. Algselt aedadega blokeerima Toompeal erinevaid alasid ja seejärel väga suurte jõududega Vabaduse platsis ja ka mujal selgelt ründama rahulikke elanikke. Politsei eiras ise seadusi, provotseeris ja käituti väga ebaeetiliselt. See on selge näide sellest, mis juba tänaseks tegelikult toimub. Praeguseks hetkeks pole vastutust võtnud ei PPA peadirektor, ei siseminister ega peaminister. Valetatakse meedias ja räägitakse mingis absurdsest ohust, et rahvas plaanis riigikogu hõivata. Millega? Lapsevankrite ja trummidega? Miks siis piirati järgmisel päeval aedadega see Toompea lossi vastas ja kiriku kõrval olev plats, kus on kurikuulus miljonipeldik? Kas rahvas soovis ka seda hõivata? Miks kõige suurem politsei jõudemonstratsioon toimus Vabaduse platsis? Mida seal siis püüti hõivata – Vabaduse sammast? Ja jällegi, mis olid need vahendid – lapsevankrid, trummid, tšello ja piimamannerg? Kes olid hõivajateks – rahulikud pereemad ja pereisad, vanemad inimesed, lapsed?

Iga mõistusega inimene saab ju aru, et see on absuluutselt jabur argument, mille on välja toonud meie enda riigi Polisei ja Piirivalveameti peadirektor. Veel jaburamad on olnud valitsusliikmete väljaütlemised.

Kogu see teema on lahendamata. Keegi ei tegele sellega.


FAKT MAAILMA RAHVASTIKUST. Aastal 2020 ei olnud maailma rahvastiku osas langust, vaid rahvaarv tervikuna tõusis. Viimase 10-20 aasta jooksul ei ole olnud tervikuna suurt muutust. On pidev ja ühtlane kasvu vähenemine. "Suur pandeemia" ei ole muutnud kuidagi seda tendetsi.

Allikas: 
https://www.worldometers.info/world-population/


Ebateadus, otsene valetamine ja propaganda

Kolmandaks ja väga üldiseks teemaks on kogu see koroonatemaatika, valedel põhinevad numbrid (PCR testid, suremus jne). Ilma teaduslike põhjendusteta tehtud piirangud, maskinõue jne. Tänaseks on ametlikult teada, et maskid ei kaitse, vaid hoopis ise soodustavad haiguste teket. Mida rohkem maski kanda, seda suurem tõenäosus on haigestuda. See on selgelt välja loetav ka teadustöödest.

Piirangute osas pole tehtud selgeid analüüse, mis hindaks kasu või kahju. Teame tänaseks, et piirangutel on väga suured kahjutegurid, mis on loetavad inimeludes või rikutud tervises. Lisaks majanduslikud kahjud, mis puudutavad kümneid tuhandeid elanikke. Lisaks kogu see hirmufoon, mida ikka veel edasi taotakse. Kuigi selgelt on teada, et hirmufoon rikub inimeste tervist vaimselt, millel on ka füüsilised tagajärjed. Seda tehakse aga jätkuvalt edasi.

Sealt edasi jõuame vaktsiinipropagandani. Kas on kasvõi ühte suuremat meediakanalit, mis ei pasundaks päevast päeva ja ei laulaks kiidulaule vaktsineerimisele? Kas kuskil on sama suurelt esile toodud vaktsiinide kahjutegurid, riskid, surmad? Kas keegi tõesti tänaseks arvab, et Eestis ei sure inimesed nendesamade vaktsiinide tagajärjel nagu mujal maailmas, kus tuuakse andmeid rohkem välja? Kuidas on see võimalik? Sama vedelik süstitakse ju inimestesse.


FAKT MEEDIA KAJASTUSTEST:  Indias on suur kriis? Indias elab 1000 korda rohkem inimesi, kui Eestis. Jaga kõik meedias esitatud numbrid tuhandega ja saad vaste Eesti osas. Kui meedia ütleb, et pool miljonit „haigestunut“ päevas, siis Eesti vaste oleks 500. Kui meedia ütleb, et 2000 surma päevas, siis Eesti vaste oleks 2. Ära unusta ka seda, et kõik need numbrid on tõendamata ja põhinevad ebateaduslikel alustel.


Kõik eelnev kokkuvõttes ongi ju see, mis kõik on läbinisti mäda.

Kõige selle pärast kogunevad inimesed taas Toompeale, sest see toimib. Mida rohkem inimesi teeb häält, seda tugevam on surve valitsusele. Tänaseks on juba näha, kui palju see muudab. Kui ei muudaks, siis poleks olnud neid piirdeaedu, poleks olnud politsei jõhkrutsemist, poleks neid suuri valetamisi ja poleks olnud NETSi kosmeetilisi muudatusi.

Järelikult meeleavaldustest on reaalselt kasu. Mida rohkem on inimesi kohal, seda suurem on kasutegur.

3. mail kell 10.00 Toompeal. On kõned, on laulud, on väga selged sõnumid, on uued plakatid ja on rahvas uue hooga.


Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid