Saade "SUUR PETTUMUS" › ülioluline telesaade – nii vaktsineeritutele kui ka süstimata inimestele



TV3 eetris - Esmaspäeval, 4. oktoobril, kell 20.00

Mul oli võimalus näha saadet juba enne, kui see TV3 eetrisse jõuab, sest mulle saatis üks osaleja selle saate vaatamiseks. Seega saan kirjutada ja juba soovitada seda väga tasakaalukalt ja arukalt kokku pandud saadet kõikidele – olgu inimesel olemas covid pass või mitte.

Saates saavad sõna väga paljud inimesed ja juttu on erinevatel teemadel – vaktsiinid, covid pass, testimised, erinevad antud lubadused, suur hirmufoon, covid haigusekulg jpm. Oma seisukohti jagavad mitmed tuntud teadlased ja arstid, vaktsineeritud inimesed, ka vaktsiinikahjustusega inimesed ja nende lähedased, covid haiguse läbi põdenud inimesed – nii noored, kui vanad.

Saate traileriga saat tutvuda siit › https://www.facebook.com/tv3eesti/videos/3114898735432935

Saade võtab väga hästi kokku kogu selle temaatika, mille üle tuhanded inimesed igapäevaselt vaidlevad ja vastused saavad ka mitmed seni vastuseta küsimused, mille üle arutletakse ja kohati lausa kakeldakse. Seetõttu julgengi soovitada saadet kõikidele, kellele see temaatika korda läheb ja isegi ka nendele, kes on seni olnud pigem kõrvaltvaataja rollis. Tuntud perearst toob välja oma kogemuse covid haiguse kulgemisest enda patsientide näitel. Teadusnõukoja esinaine räägib samuti väga arukalt vaktsiinide toimest, mida algselt loodeti ja mis on tegelikkus.


PALUN JAGA FACEBOOKIS seda artiklit, et saate vaatajaskond oleks võimalikult suur ja info saatest jõuaks võimalikult paljudeni. Blogi FB leht - https://www.facebook.com/isalugu


Ega see ometi pole mingi lamemaalaste saade?

Mu kindel veendumus on see, et see ei ole kohe kindlasti mingi lamemaalaste või vandenõuteoreetikute saade, vaid just vastupidi – see on väga teaduspõhise infoga, väga rahulikult ja suuri hirme maandav vaatamine. Kuna läbi meedia on seni paisatud välja rohkelt vastakat infot, siis see saade võtab kõik kenasti kokku ja pigem selgitab väga kenasti ära seni segaseks jäänud punktid.

Jah, saates on rohkelt juttu vaktsiinist ja vaktsineerimisest, sellest räägivad mitmed tuntud Eesti teadusinimesed, perearst, aga ka vaktsineeritud inimesed jagavad enda vahetuid kogemusi.

Ma ei saa väga detailselt rääkida saate sisust, sest muidu poleks ju üldse põnevust seda vaadata. Seega jäängi siin oma kirjelduses pigem üldiseks. Küll aga ütlen nii, et see on just selline saade, mida oli nii hädasti juba ammu vaja, mis tooks niivõrd hästi välja kogu temaatika ja vastaks mitmetele küsimustele. Ehk just tänu sellele saatele saavad mitmed tulised vaidlused lõppakordi ja suur inimeste vastandumine pöördub. Suurt hirmu tundvad inimesed saavad ehk tagasi oma hingerahu ja lõpuks ometi hakkab see hullunud maailm tagasi pöörduma normaalsusesse.

Ootan ka oma blogi facebooki lehele rohkelt arvamusi ja kommentaare, kes ja mis moel saatest aru sai ja millised mõtted tekkisid. 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev


Kommentaarid