KARM REAALSUS › Vaktsineeritud patsientide osakaal haiglates kasvas kahe kuuga lausa 139%


 

Toon täna välja väga selgete arvudega nukra statistika, mis toimub haiglates ja püüan anda sellele ka konkreetsed selgitused või siis tõstatada olulised küsimused.

Võtsin aluseks augusti keskpaiga (14.augusti) olukorra ja võrdlen seda täpselt kaks kuud hilisema (14. Oktoobri) seisuga. Terviseameti pressiteadetest ja nende ametlikust koroona andmetest on võimalik näha:

14. Augustil:
„Hetkel haiglaravi vajavatest inimestest on vaktsineerimata 60, mis moodustab 84,5%

Vaktsineerimisi on tehtud kokku 687 002 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 594 102 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 70,5%.“

14. oktoobril:
„Kokku on haiglas 342 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 215 ehk 62,9% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 127 ehk 37,1%.

Vaktsineerimisi on tehtud kokku 768 899 inimesele, lõpetatud on 724 950 inimesel. Üle 70-aastate hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 73,3%“

 

Kahe kuu võrdlusest on selgelt näha:

Haiglas vaktsineeritud patsientide osakaalu kasv: 139%
Vaktsineeritute inimeste osakaalu kasv elanikkonnas: 12%
Täielikult vaktsineeritute osakaalu kasv: 22%
70+ vaktsiiniga hõlmatuse kasv: 4%

Ei ole võimalik seletada seda suurt kasvu haiglates vaktsineeritute hulga kasvamisega, sest selgelt on numbritest näha, et haiglas viibivate vaktsineeritute osakaal on kasvanud kordades kiiremini, kui seda on vaktsineeritus elanikkonnas. Lisaks on väga oluline teada seda, et haiglates on alates septembrist olnud lõviosa patsientidest (ca 80%) just vanemast eagrupist (üle 50 aastased).

 

Mida need numbrid siis tegelikult näitavad?

Kahe kuuga on väga tugevalt kasvanud just haiglates viibivate täielikult vaktsineeritute osakaal. See arv jätkab kasvamist iga päevaga.

Üks loogiline selgitus on see, et vaktsiini mõju on mõne kuu järel selgelt vähenenud ja see kaitse on järjest nõrgem. Just see kõrgem vanusegrupp sai vaktsiinid aasta esimesel poolel ja sealt tuleb ka suurem osa haiglajuhtumitest (üle 50a vanusegrupist ca 80% haiglajuhtumeid).

See aga näitab väga selgelt seda, et covid-passi lahendus toodab hetkel ise seda suurt nakatumist, sest vaktsineeritud võivad vabalt liikuda ja nakkust levitada.

Vaktsineerimata inimesed peavad oma nakkusohutust tõendama, vaktsineeritud ei pea.

Vaktsineerimata inimesed peavad jääma kontaktsena isolatsiooni, aga vaktsineeritu ei pea jääma.

Vaktsineerimata inimeste liikumine on avalikus ruumis tugevalt piiratud, aga vaktsineeritud käivad ja saavad nakkuse ning nakatavad teisi. Ei ole ühtegi loogilist seletust süüdistada vaktsineerimata inimesi, sest nende elu ongi juba piiratud - nemad ei pääse ju avalikku ruumi ilma nakkusohutust tõendamata.

See on loogiline selgitus, miks on näha nii suurt tõusu just vaktsineeritute hulgas.

Hetkel on selgusetu, kas haiglates plaanilist ravi vajavad patsiendid peavad kõik oma nakkusohutust tõendama või pääsevad vaktsineeritud vaid covid-passi näitamisega. See info on mulle hetkel teadmata, aga kindlasti on oluline, et hinnata tegelikku seisu veelgi täpsemalt. Püüan ka selles punktis peatselt selgusele jõuda.


Müüt - "haiglas on ainult asümptomaatilised vaktsineeritud"

14. septembril sain Terviseametilt ametliku ja kinnitatud vastuse selle kohta, et haiglates viibib suur hulk sümptomaatilisi covid-haiged, kes on vaktsineeritud. Terviseamet kirjutas nii:

"Alates 01.09.2021 on sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi vajanud 20 pooleli oleva vaktsineerimiskuuriga isikut ning 211 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga isikut."


Lahendus - covid-passi süsteemi tuleb oluliselt muuta!

Kui valitsus ja Teadusnõukoda ka päriselt tahaks olukorda parandada, siis tuleks kiirkorras covid-passi süsteemi muuta. Juba paari kuu pärast on muidu seis ikka väga nukker ja inimeste usk vaktsineerimisse täielikult kadunud. Tänaseks on juba selgelt ja korduvalt tulnud välja info, et läbipõdemine annab tunduvalt tugevama ja pikaajalisema kaitse. Hetke seis haiglates näitab selgelt, et vaktsiinide toime nõrgeneb juba poole aastaga. Mingil põhjusel on aga praegune covid-passi lahendus just vastupidiselt üles ehitatud ja soosib vaktsineerimist.

Just seesama covid-pass on aga see asjaolu, mis hetkel võimendab haiguse kulgu. Sed teavad juhtivad inimesed isegi ja on teadnud ilmselt algusest peale. Mina oma blogis olen juhtinud sellele tähelepanu juba suvest alates.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid