Kui tundub, et jaburduse lagi on käes, ilmub ikka midagi uut.




Täna soovin lausa nimeliselt tänada ajakirjanik/reporterit Carl-Robert Puhm, kes kirjutas Postimehes artikli pealkirjaga „Kuldmedal: Eestist sai maailma suurima nakatumisnäitajaga riik“.

Püüdsin seda uudist lugeda lausa Lembitu Kuuse hääle ja intonatsiooniga, sest tekst ise on järgmine:

„Eesti sihib Euroopa koroonahooaja tippmarki

Eesti on koroonariigist Tšehhist ette trüginud. Pika puuga jäävad Eestist maha ka naaberriigid. Päeva ujuv keskmine nakatunute arv miljoni elaniku kohta.

Tõus maailma suurima koroonanakatumisega riigiks on toimunud viimase nädala toel. Eestis on viimase 7 päeva juurdekasv võrreldes nädal varasema perioodiga olnud 15 protsenti.

Pikalt esikohta hoidnud Tšehhi on seevastu saanud oma näitajad langusesse: neil tuvastati viimase seitsme päeva jooksul 5,4 protsenti vähem juhte kui nädal varem.“

Lugupeetud ajakirjanik, kas Te olete täiesti ära pööranud või ongi Teie jaoks teema nagu keskmine spordivõistlus? Kas üldse saate tegelikult aru, millest kirjutate ja mis on teemaks ning milleks Teie ülemus käskis Teil sellise loo kirjutada. Pole ju enam ammu saladus selles, et ajakirjanikud ise ei otsusta suurt midagi, vaid nad on rohkem nagu palgalised-trükkalid, kes kirjutavad seda, mis ülevalt poolt ette antakse. Oma pea on vaid selleks, et müts õlgadele ei kukuks.

 

Selles artiklis veel ka järjekordne ennustus/prognoos:


„Viimase 14 päeva võrdluses on jätkuvalt esikohal tšehhid, aga sama trendi jätkudes on vaid aja küsimus, millal Eesti ka pikema perioodi vaates esimeseks tõuseb.“

Ehk siis juba on teada ka see, et olukord meie riigis halveneb veelgi. Kusjuures tänaseks on 12 päeva möödunud sellest, kui maskinõue sai uue hoo ja täiesti enneolematu mõõtme – kaubanduses absoluutne kontroll ja sundus – isegi vägivallaga lausa. Eilsest karmistusid piirangud veelgi, mida nimetatakse isegi „Eesti läks lukku“. Aga ometigi ükski meede ei tööta, sest on ette teada, et olukord halveneb veelgi.

Mis neist maskidest siis ikkagi kasu on? Ei olnud näha ühtegi kasutegurit 24. novembrist, kui tuli esimene maskinõue. Ei ole näha nüüdki mingitki paranemist, kui tuli uus täiendav järsk nõue.

Kas keegi üldse näeb veel mingitki loogikat kogu olukorras? Või ei ole enamus võimelised nägema oma hirmust ja maskist kaugemale?


Nagu sellest veel vähe oleks!

Ja siis on meil kvaliteet-ajaleht Delfi, kes tõi välja meie oma ühe uue riigijuhi Teadusnõukoja liikme professor Andres Merits arvamuse: 

„Professor Merits: Esimene küsimus peaks Eestis olema, et kas me saaksime Taani seismajäänud vaktsiini endale“

Missest, et muud riigid on selle osa vaktsiinist tõstnud kõrvale selleks, et oma rahvast kaitsta ja uurida pikemalt ning põhjalikumalt, siis Teadusnõukoja liige teeb arvamuse, et need kahtlased vaktsiinipartiid võiks süüdimatult meie oma rahvale sisse süstida. 

Olukorras ainus positiivne osa on see, et nüüd on vähemalt natukenegi kirjalikult näha, millega see salapärane koosseis (Teadusnõukoda) tegeleb, mida mõtlevad ning mida soovitavad. Nemad ju ongi need, kes tegelikult meie riiki hetkel juhivad – ilma ühegi dokumentaalse tõenduseta, ilma protokollideta, ilma millegita. Justkui jumalad, kelle sõna on kõike hõlmav, aga ühtegi dokumentaalset tõendust ei eksisteeri.

Kui ka Sinul on sellel teemal oma arvamus, siis tule ja ütle seda blogi facebooki lehel: https://www.facebook.com/isalugu


Autor: Tarvo Alev

Kommentaarid

  1. Miina tahaks uutida, mis on teie soovitus olukorra lahendamiseks? Kui nii kõvasti kõiki asjaga tegelevaid kritiseerida enda suure uurimustöö järeldusena, peab ju ometi olema endal mingid teadmised, kuidas asja peaks tegelikult lahendama... Mina oleks väga huvitatud. Kritiseerima oleme me muidugi kõik mihklid. Kus on nõuanded ja püüd enda uskumatult tarka aju ja pidevalt juurde ammutatud teadmisi inimkonna jaoks positiivselt rakendada? Mis siis tegema peaks praeguses olukorras? Ilmselt midagi teie arvates? Las põevad läbi, kes põevad ja surevad, kes surevad. Ok. Ja edasi? Tüved muutuvad. Kogu maailma teadlased ragistavad ajusid, aga Eestist pärit mees on tark. Oskab analüüsida ja teha teaduslikel uuringutel vahrt ja näha vigu. Ilmselt neid on peale selle ühe Eesti mehe veel, aga millegipärast ei ole ühtegi head nõuannet ega soovitust, mida teha. Selle kohta on isegi vist iidamast-aadamast oma vanasõna....See-selleks. Mina olen ka uskuja. Ei kuulu vist sinna naiivitaride hulka ega ka nö lamemaalaste sekka. Aga mida olen pikalt uskunud, on karma. Kui teha suuri sõnu ja sooovida mõjutada rohkelt inimesi mingi arvamusega ja teha seda avalikul platvormil, soovitan natuke rohkem mõelda. Sinu esialgsed postitused olid arutlevad. Nüüd on need juba-nojah, fanatism või midagi. Üsna tüüpiline asi, mis juhtub kui poole ära valid ja enam ei oska asju näha adekvaatse pilguga.
    Selle asemel, et nüüd edasi oma fanatismis lahmida, mõtle lahendustele. Teised ju ei tee seda õigesti ja valetavad ja oletavad ja hirmutavad. Päästa sina, tark mees, inimesed murest ja piirangutest ära.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, olukorrale on väga lihtne lahendus. Kui sul on palju palju raha, siis tuleb maksta see sellele kes teab ( oma suu avamiseks, et ühiskonda teavitada pettusest) ja teine lajendus on, et tuleb lõpetada testimine!
      Me oleme EU käpiknukud ja ega siin tuleb oodata lihtsalt süsteemi kokku kukkumist!
      Kui sa veel ei ole näinud dokumenti, millele Ratas 5.10.20 alla kirjutas, siis ma mõistan sinu muret aga kui sa oled seda seda näinud ja ka lugenud, siis ei tohiks ju küsimustki olla!!

      Kustuta
  2. On olemas lahendus küll. Maailma koroonavalitsused, nn. ametlikud teadusnõkogud, praegused nõuandjad, kliinikute ja terviseametites juhid, praegused staarteadlased, staarperearstid... arreteerida ja lukutaha, uurimise lõpuni. Aga enne ei juhtu midagi kui Bill Gates, koos tema ümber tiirlevad WHO CDC ja kõik need satelliitirganisatsioonid, fondid jm. maffialik võrgustik pole lukvideeritud. Kui pole arreteeritud BigPharma tegelinskid... Siis laguneb see petuskeem laiali ja kuulda saab ka ausate teadlaste ja valgustatud arstide häält. Maailm saab šoki, kui hullemad on vaktsiiniorgia kannatused, mis enne, nüüd ja edaspidi. Praegune vaktsiinipoliitika on olnud laste mürgitamine ja nende tervise röövimine. Nüüd on see Gatesi biorelv.

    VastaKustuta

Postita kommentaar