Riiklik propaganda ja kiirustamine kahtlaste seadustega

 


Mida päev edasi läheb, seda enam tuleb meedia vahendusel väga murettekitavat infot ja uue info pealetung on järjest suurem. Selle info sees ka mitmed väga olulised otsused ja muudatused, mida tehakse nii riigisiseselt, aga ka Euroopaliidu üleselt, mis aga kaovad justkui muu info hulka kergelt ära. Tegemist ongi justkui infosõjaga, kus toodetakse nii palju segast materjali, et enamus inimestel käib selle info analüüsimine ja selles orienteerumine selgelt üle jõu.

Hiljuti ilmus ERRi vahendusel uudis:

„Eesti plaanib võtta vaktsiinipassi aprillis kasutusele

Eesti plaanib võtta aprillis kasutusele vaktsiinisertifikaadi, mille alusel saaks tõendada reisides oma vaktsineerimise staatust. Eesti alustab lähinädalatel läbirääkimisi naaberriikidega, et ka nemad sertifikaati tunnustaks.“

Viide: https://www.err.ee/1608153805/eesti-plaanib-votta-vaktsiinipassi-aprillis-kasutusele

Paralleelselt sellega tuleb sellel nädalal riigikogus juba teisele lugemisele Seaduseelnõu 347 SE, millega muudetakse senist korda ja Politseile antakse juurde võimu selles näilises võitluses praeguse viirusega.


Kas hirmufoon hakkab hajuma ja seetõttu on nüüd järsku nii kiire?

Küll aga on mõtlevale inimesele arusaadav, et kuidagi hirmus kiire on riigi valitseval poolel pidevalt nende teemadega. Vaktsiinipass olukorras, kus pole isegi veel selge see kuivõrd vaktsiin aitab viiruse levikut takistada ja kas seda üldsegi teeb. Võin kergelt tõstatada hüpoteesi, et vaktsineerimine hoopis soodustab nakkuse levikut läbi selle, et vaktsineeritud inimeste hulgas levib viirus ikkagi edasi ja süstitud inimene võib olla samuti nakatunud ja nakkuse levitajaks. Kujutlege nüüd olukorda, kus talle on antud spetsiaalne vaktsiinipass ja luba kõikjal ringi liikuda, aga inimene enda teadmata levitab hoopis haigust.

See on hetkel minu poolt püstitatud hüpotees, aga ometi pole sellele teemale veel selget teaduslikku tõendust – ei ühelt ega ka teiselt poolt.

Järelikult tegeletakse meie riigi eesotsas selgelt ebateadusega ja propageeritakse teooriaid ja praktikaid, millel puudub selge ja ühene teaduslik tõendus. Samal ajal tulevad järjepidevalt needsamad riigijuhid ja meditsiinisektori eeskõnelejad välja üleskutsetega mitte lähtuda ebateadusest ning selgelt naeruvääristades teisitimõtlejaid. Kas pole mitte kahepalgeline?

Praegu riigikogus läbisurutav seadusemuudatus annaks nakkushaiguse leviku sildi all politseile suurema võimu piirata isikute vabadust, sisuliselt vahistada inimesi või neid kinni pidada väidetava nakkuse kahtlusega. Minul tõstatub koheselt aga küsimus, kuidas on teaduslikult tõendatud see, kes on tegelikult nakkusohtlik ja kes mitte? Tänaseks teame selgelt, et PCR testid ei ole võimelised tuvastama inimeste nakkusohtlikkust. Siin selge artikkel, kus selle kohta saab lugeda:

https://novaator.err.ee/1608122191/testide-ebakola-raskendab-koroonapositiivse-nakkusohtlikkuse-maaramist

Selle teema kohta tegi ka riigikogu liige, Keskerakondlane Siret Kotka, hiljuti sotsiaalmeedias postituse, kus püüdis väita, et tegemist igati olulise ja vajaliku seadusemuudatusega. Toon siin välja ka ekraanipildi minu küsimusest ja tema vastusest minule. Seejärel esitasin veel edasise täpsustava küsimusele, millele aga enam vastust ei saanud.



Mina tõstatasin küsimuse, kuidas küll saab politsei või Terviseamet tuvastada, kes avalikkuses liikuvatest inimestest on nakkusohtlik? Kui seda tehakse vaid PCR testi põhjal, siis see test ju ei tuvasta nakkusohtu, vaid ainult oletust. Teine küsimus tekkis selles, kuidas saavad Terviseamet ja Politsei reaalajas tuvastada isikute asukohti? Kas plaanis on hakata inimeste asukohti positsioneerima ja kas see on üldse seaduslik tegevus? Või on plaanis veel rohkem teha uusi seadusemuudatusi, millega muudetakse kõik inimesed pidevalt jälitatavaks?

Järgmine küsimus tekkis mõiste "viibimiskoht" osas. Mis koht see viibimiskoht ikkagi on ja kes selle defineerib? Kas selle all võib mõelda ka mingit paika, kuhu koondatakse inimesed, kellel on väidetav viirusekahtlus ja kelle liikumisvabadust tuleks piirata? 

 

Kuidas see mõjutab tulevikku?

Järgmine terav probleem minu jaoks seisneb selles, et selline seadusemuudatus võetakse vastu praeguse koroonaviiruse ja suure hirmufooni varjus. Kui aga mõne aja pärast on koroonaviirus saanud eilseks päevaks, kas siis muudetakse taas seadust ja kaotatakse lisatud seadusepunktid? Me teame kõik vastust, et kui seadus on juba vastu võetud, siis nii see ka jääb või siis mingi aja pärast muudetakse seda veelgi karmimaks.

Kas pole hämmastav see, et erinevaid viiruseid ja väidetavaid ohte on levinud juba aastakümneid,  aga alles nüüd tulevad sellised sammud riigiisade poolt koos väidetega, et see on kõik rahva kaitseks ja heaoluks. Kas seni polnud siis rahvatervis kaitsmist väärt? Kas kõik need senini levitatud hirmujutud küll leetritest, küll läkaköhast, gripist pole siis olnud väärt tegutseda juba varem? Kusjuure huvitav asjaolu läbi aegade on olnud see, et tähelepanu ja hirmu on levitatud valdavalt nende terviseteemade osas, millele on olemas või loomisel vaktsiinid.

Igaüks võib teha selge uurimuse ja vaadata, kuidas on läbi aegade need artiklid meedias kajastatud. Ühelt poolt räägitakse hirmujutte haigustest ja siis teine pool artiklist on pühendatud vaktsineerimisele ja üleskutsetele süstida. Kas need on siis ikkagi lähtuvalt rahva tervise eest seismisega või hoopis sellele, et keelitada, meelitada ja manitseda inimesi süstima?

Huvitav on ka veel see, et kõik käib kampaaniate korras, kus ühel perioodil oli teemaks leetrid ja hirmukülvavad jutud, kuidas see surmav haigus on kohe-kohe kõiki laastamas. Küll aga kadusid leetrite jutud nagu võluväel, kui saabus koroona. Ma pole üle aasta kohanud ühtegi selle haiguse teemalist lugu ega üleskutset vaktsineerimiseks. Teravik on ainult ühel haigusel ja selleks on praegu koroona.

Kogu meedia on täis propagandat, mis on üheaegselt haiglaselt koomiline ja teiselt poolt äärmisel nukker. Pildid ja videod sellest, kuidas riigiisad või tuntud inimesed lasevad endale süsti teha. Terviseameti poolt valmistatud raam sotsiaalmeedias, mille iga inimene saab enda profiilipildile lisada ja seeläbi kuulutada, et ta on vaktsineeritud. See ongi ju selge propaganda, sest muidu peetakse kõiki terviseteemasid sügavalt delikaatseteks andmeteks, aga ühel teemal on tehtud nii suur erand. Miks ükski tuntud inimene ei tee postitusi, kus nad tarbivad peavalu tablette või kuidas teevad klistiiri või teevad köha puhul auru? Ainult suur demonstreerimine, kuidas lasevad end süstida. Kuidagi väga ühte väravasse läheb kõik? Kas see on juhuslik või teadlik propaganda?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hiljuti panin üles ka oma isikliku pangakonto, kuhu head inimesed saavad teha ka mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist. Tänaseks on juba mitmed inimesed mulle seeläbi toetust avaldanud ja ma tänan Teid kõiki südamest selle eest. Küll aga on hetkel kogusumma veel üsna tagasihoidlik ja see ei võimalda mul veel teha neid samme, mis on plaanis. Sellest saad lugeda pikemalt minu eilsest loost: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Rahva raha põletatakse kahtlaste reklaamikampaaniate loomisel

Praegu jookseb pea igast võimalikust kanalist suur covid vaktsineerimise reklaamikampaania, millele Terviseamet ja Sotsiaalministeerium kulutavad 150 000€ rahva raha.

https://www.delfi.ee/artikkel/92861457/vaktsiiniskeptikute-selgitustooks-kulutatakse-150-000-eurot

Selle kampaania juures jäi mulle silma asjaolu, kui mistahes muude ravimite reklaamide juures on kohustuslik osa teavitada, et tegemist ravimiga, millel kõrvaltoimed ja vajadusel pöörduda arsti või apteekri poole, siis selles kampaanias seda osa ei ole lisatud? Kas tõesti pole inimestel isegi õigus teada, et vaktsiinidel on kergemad ja raskemad kõrvaltoimed kuni selleni välja, et vaktsineerimine võib lõppeda surmaga?

Väga kergekäeliselt leitakse suuri rahasummasid selliste kampaaniate jaoks, aga samal ajal pole Terviseamet tulnud kordagi välja kampaaniaga, mis kutsuks üles tõstma inimeste immuunsust. Pole üleskutseid selleks, et viibitaks rohkem värskes õhus, liigutaks looduses ja selle juures oleks äärmiselt oluline võtta kaitsemask näo eest ja hingata värsket õhku.

Kas keegi on näinud ametlikku üleskutset kasvõi selliselt: "Ära kanna maski üksi autoga sõites!" või siis "Üksi tänaval või looduses võta mask eest ja hinga värsket õhku!". Sellist teavitustööd ei ole.

 

Kas rahva tugev tervis ja immuunsus polegi oluline?

Olen juba mõnda aega tagasi esitanud küsimuse, kas poleks mõttekas riigi poolt jagada rahvale tasuta korralikke ja puhtaid vitamiine juba alates oktoobri kuust kuni kevadeni välja, millega inimesed saaksid tõsta oma immuunsust, mis aitaks vältida väga paljusid erienvad haigusi? Kulud sellele oleksid isegi väiksemad, kui hetkel kulutatakse ainuüksi testimisele. Testimine ei ravi kedagi, kuid vitamiinide puhul oleks kasutegur kindlasti kordades suurem, kui mistahes maskil või testimisel, mille puhul ei suudeta isegi tuvastada, kes testitutest on nakkusohtlik ja kes mitte.

Kõige lõpuks püütakse jätta muljet, et kogu selline praegune suund ongi igati normaalne ja seda tehakse hoolimise sildi all. Püütakse jätta näilist muljet, et tuntakse suurt muret rahva tervise ja heaolu pärast, kuid reaalsuses propageeritakse suurelt ebateaduslikke meetmeid, millel pole ühtegi teaduslikku tõendust. Miljoneid eurosid kulutatakse aga viisil, kus kasusaajateks on erinevate meditsiiniliste vahendite tootjad – testid, maskid, vaktsiinid. Seal taga liiguvad ainuüksi Eestis juba kümned või isegi sajad miljonid eurod. Euroopas on aga elanikke ca 700 korda rohkem kui Eestis. Kogu maailmas aga üle 7000 korra rohkem. Korrutage nüüd need summad läbi ja siis saate ettekujutuse, kui meeletu äri see tegelikult on.

Kas see äri oleks aga jätkusuutlik olukorras, kus tõesti rahva tervis ja immuunsus paraneks tervikuna läbi lihtsate ja soodsate lahenduste nagu tervislik toitumine, liikumine, vitamiinid ja võimalus toetada inimeste vaimset tasakaalu läbi selle, et tagada võimalused ja viisid, kuidas iga inimene saaks elada võimalikult hirmu- ja stressivabalt?

Tean, et homseks ja ülehomseks plaanitakse erinevaid väljaastumisi riigikogus selle seadusemuudatuse vastuvõtmise vastu. Palun süvene teemasse ja anna ka enda poolt panus selleks, et hetkel ei toimuks kiirkorras sellised kahtlased sammud, mis aga mõjutavad meie elu veel aastaid ja isegi aastakümneid. Seisame koos selle eest, et ei saaks võimutsema sellised põhjendamatud ja ebateaduslikud muudatused, mis seavad ohtu tegelikult just rahva heaolu.

Lisan siia veel MTÜ Tsiviilallianss poolt väga hästi ja teaduspõhiselt koostatud materjali just sellesama teema kohta. Vaata see läbi ja usun, et peale sellega tutvumist on selgelt aru saada, kus on tegelik tervemõistuslik ja põhjendatud info ja siis tõstatuvad ka küsimused, millega ikkagi meie riigikogu tegeleb: https://www.docdroid.net/o6h641d/nets-muudatused-pdf


Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid