Kas Eesti valitsus rahastas koos Bill Gatesi fondi ja Rockefeller fondiga WHO vaktsiinipassi alaseid töid?


Minuni jõudis WHO poolt välja antud dokumentatsioon Covid-19 sertifikaatide ja vaktsineerimise staatuse kohta. See on välja antud 27. Augustil 2021. Aasta  - ehk veidi enam, kui nädal tagasi.

Viide:
https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1

Otseviited:
https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1359417/retrieve
http://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1359417/retrieve

Selle dokumendi 8. Leheküljelt leian aga teksti:

„This work was funded by the Bill and Melinda Gates Foundation, the Government of Estonia, Fondation Botnar, the State of Kuwait, and the Rockefeller Foundation. The views of the funding bodies have not influenced the content of this document.“

Ehk otsene tõlge on selline:

„See töö on rahastatud Bill ja Melinda Gatesi fondi, Eesti valitsuse, Botnari fondi, Kuwaiti riigi ja Rocefelleri fondi poolt. Rahastamisasutuste seisukohad ei ole selle dokumendi sisu mõjutanud.“


Sõltumata sellest, kas tegelikult on mõjutatud või mitte, siis tekib ikkagi väga suur küsimus, miks just Eesti valitsus kulutab maksumaksja raha, et rahastada sellist asja koos selliste partneritega? Kas selle taga on siis meie maksumasjate huvid või hoopis kellegi teise huvid?

Täna ma ei kirjutagi ega analüüsi pikemalt, vaid jätan selle teema igale ühele endale nuputamiseks, mis siis ikkagi toimub või miks leiame selliseid dokumente. Või miks tuleb välja, et Eesti maksumaksja raha kulutatakse selliste tööde jaoks. Ehk see päris ajakirjandust uurib nüüd veidi täpsemalt, millega on tegemist ja saab ehk kätte ka valitsusliikmete kommentaarid sellele.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid