SUUR ÜHISKONNA & TERVISEALANE KÜSIMUSTIK › Jaga ja võida auhindu!


Kõikide sotsiaalmeedias kampaania jagajate ja kommenteerijate vahel läheb loosi hulgaliselt auhindu.

NB! Küsimustele vastamine ei mõjuta auhindade võitmist. Auhinnad loositakse väljas kõikide vahel, kes jagavad ja kommenteerivad postitust facebookilehel https://www.facebook.com/isalugu

3x 50€ Kinkekaarti - Tarvo Alev Fotostuudiolt
3x “MINA OLEN TERVE” T-särki
2x Raamat “George Soros” - Reval Buch kirjastuselt
2x Raamat “Tervisediktatuur” - Reval Buch kirjastuselt
3x Poole aasta tellimust -  Telegram.ee uudisteportaalis

- - - - - - - -

KÜSIMUSED 1-5

1. Miks kehtib vaktsineeritutele 12 kuu pikkune, aga läbipõdenutele ainult 6 kuu pikkune periood, kus nad ei pea tõendama oma nakkusohutust ja saavad ühiskonnas vabalt ringi liikuda, kui on teadustööd, et läbipõdemine annab püsivama immuunsuse ja laiema tüvede  spektri vastu? Neid teadustöid on maininud nii peavoolumeedia kui Teadusnõukoda.

2. Miks toob Terviseamet ja suurem osa meediast välja täielikult vaktsineeritute arvu tunduvalt suuremana (53%) kui Terviseameti enda avaandmetes on esitatud, kust on selgelt näha, et täielikult vaktsineeritute hulk elanikkonnast on tegelikult hoopis 45,7% (28.09.2021 seisuga) ?

3. Miks korraldavad riik ja omavalitsused läbi haridusasutuste laste massvaktsineerimist ilma, et oleks olemas ühtegi ratsionaalset või teaduslikult põhjendatud argumenti selleks, sest karjaimmuunsust pole niikuinii võimalik tekitada, aga laste puhul pole tegemist ka üldsegi ohtliku haigusega – miks lapsi massiliselt vaktsineerida?

4. Miks on valitsus salastanud lepingud vaktsiinitootjatega, mille alusel tarnitakse vaktsiine ja survestatakse süstima pea kõiki riigi elanikke? 

5. Miks kuvab Terviseamet haiglates viibivad isikuid, kelle vaktsiinikuur on lõpetamata, lahtris „vaktsineerimata inimesed“, aga ometi on nad teinud vähemalt ühe vaktsiinisüsti?

- - - - - - - -

Kampaania tingimused:

Loosimine toimub kõikide inimeste vahel, kes on jaganud kampaania postitust blogi facebooki lehel aadressil http://www.facebook.com/isalugu ja on kirjutanud kampaaniapostituse alla oma kommentaari. Kommentaariks võib olla küsimustikuga seotud arvamus või piisab ka lihtsalt tekstist „osalen“.

Loosimine toimub 6. oktoobril 2021. Kõikide võitjatega võetakse ühendust ja lepitakse kokku auhinna kättesaamises.

Kampaaniat viib läbi Blogi „Ühe isa lugu“.


Auhinnafondis olevad fotosessioonid Tarvo Alev Fotostuudiolt


- - - - - - - - - -

KÜSIMUSED 6-10

6. Miks on Eestis ligi 150 000 inimest, kellel on vaktsiinikuur lõpetamata ( see arv on olnud väga kõrge juba juulist alates), mis viitab sellele, et on väga palju inimesi, kes ei soovigi oma vaktsiinikuuri lõpetada?

7. Miks tuuakse siiani igapäevaselt välja PCR testidel põhinevat „nakatunute arvu“ kuigi juba väga pikalt on teada, et selle testiga ei ole võimalik tuvastada inimeste haigestumist ega ka nakatumist, sest test reageerib positiivselt ka juhul, kui inimene ei ole nakkusohtlik?

8. Miks omavalitsused ja haiglad otsustasid suvel korraldada lastele suunatud ebaseaduslikke vaktsiinilevitamise kampaaniaid, kus loositi välja erinevaid meeneid kuigi nad teadsid väga hästi, et tegemist oli Ravimiseaduse alusel selge seaduse rikkumisega?

9. Kui selgus, et punktis 8 tegevus on olnud ebaseaduslik, siis miks ei ole algatatud menetlust rikkujate osas ja miks pole mitte keegi võtnud vastutust sellise ebaseadusliku tegevuse eest?

10. Miks kuvatakse covid surmade arvu summeeritult juba 2020.a. algusest peale, kus arvu ei korrigeerita kunagi väiksemaks kui selguvad, et inimeste tegelikult suremise põhjused olid hoopis teised?

- - - - - - - - - -

Auhinnafondis olevad raamatud Reval Buchilt:

- - - - - - - - - -

KÜSIMUSED 11-20

11. Kuidas selgitada olukorda, et meile üritatakse luua kuvandit, et covid on olnud läbi aegade kõige suurem pandeemia maailmas, aga reaalsuses on väidetav surmade arv alla 5milj inimese, aga samal ajal on maailma rahvastik suurenud ca 225 miljoni inimese võrra?

12. Miks on viiruse leviku takistamiseks kasutusele võetud covid-pass, mis aga ei takista viiruse levikut ja pigem hoopis soodustab seda, sest mitmed nakkusohtlikud vaktsineeritud inimesed saavad liikuda rahvarohketes kohtades vabalt ja oma nakkusohutust tõendamata?

13. Miks püütakse jätta kuvandit, et kõik arstid ja teadlased on üksmeelel, aga reaalsuses on väga mitmed tuntud teadlased ja arstid hoopis väga kindlal seisukohal, et riigipoolsed meetmed ja tegutsemine on täiesti väärad ning on seda kinnitanud ka oma allkirjaga nii Vabade Kodanike Deklaratsioonis kui ka valitsusele ja rahvale suunatud Avalikus pöördumises?

14. Miks meedia esitab südantlõhestavaid lugusid haiglast covid patsientide osas, kes on vaktsineerimata, aga kunagi ei tooda välja lugusid, kus samal viisil viibivad haiglates ka vaktsineeritud inimesed covid diagnoosiga?

15. Miks läbi meedia ei tooda välja vaktsiinikahjustustega inimeste lugusid, mis näitaks, et vaktsiinidel on tegelikult olemas ka varjukülg ja need võivad lõppeda eluaegse sandistumise või koguni surmaga?

16. Miks püüab meedia luua kuvandit, et vaktsiinides kahtlejad teevad seda rikastumise eesmärgil, kui reaalsuses selles valdkonnas suuri rahasid ei liigu, aga tegelikkuses liiguvad väga suured rahasummad hoopis PCR testide, vaktsiinide, haiglate rahastuste, riiklike vaktsineerimis kampaaniate ja isegi vaktsiinide riknemise teemades?

17. Millist isiklikku kasu lõikavad need teadusinimesed, arstid ja advokaadid, kes panevad mängu kogu oma maine ja reputatsiooni, et välja tuua tegelikku olukorda?

18. Kuidas selgitada loogiliselt ja arukalt asjaolu, et Eesti Vabariigi peaminister valetab otsestuudios riiklikus meediakanalis, millele juhib isegi saatejuht korduvalt tähelepanu?

19. Kuidas selgitada loogiliselt ja arukalt asjaolu, et riigikogu liige, kes on ühtlasi ka Tartu Ülikooli eetikaprofessor, tuleb läbi meedia välja avaldusega, milles kutsub üles mitte andma arstiabi nendele inimestele, kes on kasutanud oma seaduslikku õigust ise langetada otsus enda vaktsineerimise osas?

20. Kuidas selgitada loogiliselt ja arukalt asjaolu, et psühholoogia professor ja kasvatusteadlane tuleb läbi meedia välja avaldusega jõuliselt survestada isikuid, kes kasutavad oma seaduslikku õigust ise langetada otsust iseenda terviseküsimustes?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev


Kommentaarid