Vahekokkuvõte toimuvast ehk SEAKISA propaganda moodi.


Kas oled kunagi kuulnud, milline kohutav kisa on siis, kui siga tapetakse? Mina väiksena korra sattusin seda kuulma – see oli kõrvulõikav heli, mis meenutab otseselt seda, mis toimub hetkel valitseva narratiivi ülalhoidjatel, kui ilmub mõni lugu kasvõi siit minu blogist või veel hullem mõnest peavoolumeedia kanalist või alternatiivsest kanalist, mis ei toeta kuidagi seda valitsevat ideoloogiat või hoopis juhib tähelepanu sellele, et sellel mündil on olemas ka teinegi külg.

See kisa meenutab otseselt ka seda, mis kostub iga kord Reformierakonna peakontorist, kui on välja antud värsked erakondade reitingud, mis näitavad selgelt, et see oravapartei suundub kiirkorras nulli poole ja ehk isegi teeb erakordse ajaloolise rekordi ja suundub isegi nullist allapoole. Selle kindlustamiseks laseb Reformierakond jätkata oma erakordsel esinaisel ja peaministril, kellel pole enam vaja isegi suud lahti teha, et nomaalne inimene mõistaks, et seal leeris on asjad ikka äärmiselt hapuks läinud. Tegelikult poleks isegi vaja olnud seda püksata onaneerivat härrat kraanikausi ääres, et seda seisu kindlustada – piisab nende praegusest rahandusministrist ja tema autorollo stiilistki.

Aga mitte poliitikast ja erakondadest ei tahtnud ma seekord kirjutada. Juhin tähelepanu sellele, kuidas eile oli see kurikuulus 22. september, mille jaoks oli vaja saada 70% rahvast süstla otsa keelitada-meelitada-sundida. See eesmärk ei täitunud ka arvestades kõiki neid investeeritud miljoneid, neid burgereid, loomaaiapileteid, telefone ja mida kõike veel seadust rikkudes peibutuseks välja pandi. Ei aidanud ka sellest, et sadu või isegi tuhandeid inimesi siiani ähvardatakse töökoha kaotamise ja pere ülaltoetuse võtmisega – mis on ju ikkagi vabatahtlikkuse mõõdupuuks. Vabatahtlik on ju ka röövlile tänaval raha ulatamine, kui ta annab suurepärased valikuvariandid, kas raha või saad nuga. Ikkagi vaba valik – ei ole ju tegemist sunniga. Vähemalt nii väidavad meile meie tänased liidrid.


Mida näitab see seakisa?

Minu suunas on ka viimastel päevadel läinud käima mõningane seakisa, kuidas tänu minu kirjutistele ja tegevustele on nii mitmed inimesed otsustanud end või oma lapsi mitte vaktsineerida. Oh õudust, millise jamaga ma küll nüüd hakkama saanud olen? Mõelda vaid, et ma olen andnud inimestele mõista, et nende tervis on nende isiklik asi, mis peaks põhinema selgelt kaalutletud ja läbimõeldud otsusel, kus tuleks arvesse võtta kõikvõimalikke kasu- ja kahjutegureid. Olen soovitanud igal inimesel uurida infot, lugeda infolehti ja vaadata otsa sellele, millised teadusuuringud on tegelikult tehtud ja millised mitte. Olen palunud ka tõsiselt kaaluda, kas laste massvaktsineerimine on üldse kuidagi õigustatud ja põhjendatud. Veider on see, et terve rida tuntud isikuid, kelle hulgas ka mitmed arstid ja teadlased avaldasid samuti eile isegi ERR vahendusel suure avaliku pöördumise ja juhtisid tähelepanu täpselt samadele asjadele. Ehk on siis ka nemadki uhhuud, lamemaalased ja vandenõuteoreetikud?

Kui aga see suur propagandamasin unustab ära täielikult rääkida kahjudest, riskidest ja kogu teema varjuküljest, siis mina oma väikeses blogis otsustasin neist asjadest kirjutada. Täiesti enda algatusel ja ei olegi võimalik siin süüdistada ei EKRET ega Kremli ega isegi mitte Savisaart. Täiesti ise langetasin otsuse, et nendel teemadel uurida, hankida infot, kalkuleerida, analüüsida ja siis lõpuks ka kirjutada. Isegi ei istu mu kõrval seda tehes ühtegi kolmetähelise salaorganisatsiooni liiget, kes hoiaks relva mu meelekohal – mulle piisab sellest, kui hindan oma südametunnistuse ja sisetunde alusel, kas olen enda tegevusega õigel teel või mitte. Eks väiksemaid eksimusi on meil kõikidel, aga nii me ju õpime ja arenemegi, aga suures plaanis ei kahetse ma hetkekski.

Tänaseks ma tean, mida suurem on see seakisa, seda õigemini olen ma käitunud. Kui mul on ikka au olla mitmetel kordadel esindatud isegi suurtes ajalehtedes sellistes huvitavates rubriikides, kus on välja toodud eriti seda detaili, et ma ju olen fotograaf, aga samal ajal pean ka blogi ja siis veel nipet-näpet miskit mula, mida ajakirjanik pastakast välja imes, siis näitab see selgelt, et ju ma siis olen midagi ikka väga õigesti teinud.

 

Milline see vaktsineerituse tänane seis siis ikkagi on?

Võtsin andmed Terviseameti avaandmetest viimase 3 kuu kohta, kus vaatlesin 21. juulit, 21. augustit ja 21. septembrit. 

Kui 21. juulil oli täielikult vaktsineerituid 35,6% ja vaktsiinikuur pooleli 45,8% elanikkonnast, siis kuu aja pärast (21. augustil) olid need numbrid vastavalt 39,7% ja 53,1%. Ehk siis tõusnud oli esmase vaktsiinidoosi tegijate hulk 7,3% ja täielikult vaktsineeritute hulk 4,1%. See oli siis, kui terve see kuu aega oli täis megapropagandat, tulid uued piirangud, tulid hirmujutud kolmandast lainest, terve meedia oli täis nii reklaame ja erinevaid temaatilisi artikleid. Kulutused olid ilmselt miljonites.

Nüüd viimane kuu aega on olnud rohkelt survestamist, kus enam ei ole isegi keerutatud ja räägitud otseselt ka sunnist, mida ikkagi veel püütakse kuidagi pehmemalt peita sõna „valikuvabadus“ taha. Eilse seisuga oli täielikult vaktsineeritud 44,5% ja vaktsiinikuur pooleli 56,4% elanikkonnast. Mis näitab seda, et esimese doosiga inimeste kasv oli kuu ajaga vaid 3,3% ja täielikult vaktsineeritute arv kasvas 4.8% võrra.

Ilmselgelt on näha see, et vaktsineerimiste kasv raugeb – sõltumata nendest hullumeelsetest püüdlustest, mida on tehtud. Minuni jõuavad rohked kuuldused hoopis sellest, kuidas inimesed on kogu selles vaktsiinis hoopiski pettunud – kes on kogenud ise kõrvaltoimeid, kellel on see kogemus läbi oma lähedase, kes on aga vaktsineerinud ja siis väga raskelt haigust põdenud – nii või naa erineb see kõik sellest kaunist muinasjutust, mida siiani veel kõrgetelt toolidelt mõne mäe otsast või siis tervisetarkade poolt läbi meedia inimestele räägitakse. Iga päevaga tuleb järjest juurde inimesi, kes on asjast nüüd selgelt aru saanud ja enam rohkem end petta ei lase.

Andmete allikas: https://www.terviseamet.ee/et/koroonaviirus/avaandmed#Covid-19%20vaktsineerimise%20%C3%BCleriigiline%20andmestik

 

Tagant poolt hakkavad arvud hoopis kahanema

Eile püüdsin saada Teadusnõukoja liikmelt Krista Fischerilt selgelt infot vaktsiini toime kestuse osas, mida ta mulle muidugi ei vastanud, sest teadis ju väga hästi, et see on väga delikaatne info, mis kogu selle muinasjutu veel kiiremini nende mõistes nukra lõpuni viiks. Mujalt maailmast on juba niigi teada, et kaheldakse isegi selles, kas vaktsiinil üldsegi 6 kuud toimet jagub. See tähendab aga selgelt seda, et kõik need, keda vaktsineeriti enne märtsit, on tänaseks ju taas kaitseta või vähemalt mingi osa neist kindlasti. See seis halveneb iga järgneva päevaga – küll aga on kohe-kohe kätte jõudmas iga-aastane haiguste periood.

Tänaseks kirjutas Krista Fischer sinnasamasse UPS - uhhuude gruppi (sajandi teaduskanal) mulle siis ka ammendava ja põhjaliku vastuse. Näpunäited kõikidele tulevastele teadlastele, kuidas anda sisukaid ja informatiivseid vastuseid. Ma ise olen ilmselt kuidagi veider, et kuigi minu teemal kirjutatakse kümneid postitusi ja kommentaare igasugustes kahtlastes gruppides - ka sealsamas, kus seegi teema oli, siis ikka leian jõudu anda ka sisulisi teemasse minevaid vastuseid ja mitte solvuda sellest, et keegi kuskil kirjutab sellest. Eks muidgi on teema katki jätmine igati põhjendatud sellel põhjusel, et kirjutasin juba eile selle grupi ja teema kohta blogipostituse. Küll aga kinnitab see allolev tekst kõike seda, mida eilegi juba välja tõin.

 

Mis siis ikkagi novembrist alates saama hakkab?

Seda on keeruline ette ennustada, aga midagi väga roosilist paistmas pole. Kui juba tänaseks on teada, et vaktsineeritud ise haigestuvad raskelt ja väga raskelt ning eilse seisuga oli haiglasviibijate hulgas lausa 28,2% täielikult vaktsineeritud inimesi, aga pole ju välja toodud, kui palju neist on seal lõpetamata vaktsiinikuuriga, siis vähemalt mulle tundub, et paari kuu pärast on need protsendid juba tunduvalt nukramad, sest novembri kuus on täitunud pool aastat ka neil, kes said oma vaktsiinidoosi mais. Selliste inimeste arv on juba sadades tuhandetes. Kui aga vaktsiini tegelik toime on veelgi lühem, siis tegelikult pole maagilist „vaktsiini kaitset“ enam üldse kuigi paljudel järgi – kui neil seda üldse kunagi oligi.

Mis siis kogu selle tsirkuse mõte ikkagi oli? Rohkelt surmajuhtumeid, varjatud vaktsiinikahjustusi, kulutatud miljonid, rahvas omavahel täielikult tülli aetud ja ikkagi istume lõhkise küna otsas, kus koolid suletud, elu kinni pandud, sest ega muud tarka ju teha osata. Huvitav kas siis lõpuks on see koht, kus hakatakse uurima, mida need teised  inimesed ikkagi rääkisid, kes tõid välja alternatiivsed meetodid ja viitasid raviviisidele, immuunsuse tõstmisele, riskirühmade kaitsele ja tegelikule karjaimmuunsuse tekitamisele läbi normaalse läbipõdemise. Varem või hiljem tuleb ju see mõru pill neil alla neelata ja tõsta käed üles ning tunnistada, et totaalne jaburus toimus, mida oldi sunnitud tegema ainult seetõttu, et mingid jõhkrad salajased lepingud nõudsid nii.

Üks asi on aga siiski kindel – isegi kui see praegune valitsus ka saba jalgevahel minema kobib. Isegi kui Reformierakond ja Keskerakond täiesti eemale astuvad, siis enam-kui kindel on see, et Tanel Kiik jätkab oma ametikohal. Tema on kui kirstunael, kes on oma positsioonile naelutatud ka ilmselt siis, kui peaks tulema jääaeg ja kogu meie riik kattuma paksu jääga – Tanel Kiik jätkab. Selles pole kahtlustki. Tema jääb paigale, sest ta ju ei vastuta ometigi. Temal pole kõige sellga mitte mingit pistmist, mis ma siin ülal kirja panin. Teda ei häiri ei inimeste mured ega seakisa – tal on oma lepingupunktid, mida järgida ja see jääaeg sobib talle ka, sest külmloas ei soojene üksi vaktsiinidoos enam üles.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid