SKANDAAL! Kas minister Tanel Kiik on teadlik vaktsineeritud inimeste massilisest suremisest, aga vaikib selle maha?

 


Tulin hiljuti välja väga olulise kalkulatsiooni ja analüüsiga, mis näitas selgelt, et 2021.a esimese viie kuuga on surnud ca 1000 vaktsineeritud inimest rohkem, kui seda oleks pidanud juhtuma. Eeldus sellel, et kui vaktsiin ei mõjuta suremust, siis peaks olema surmasid ühtlaselt nii vaktsineeritute kui vaktsineerimata inimeste hulgas. Küll aga on selgelt näha, et vaktsineeritute hulgas on suremus tunduvalt suurem.


Minu kalkulatsiooni kokkuvõte oli järgnev:

„Kokkuvõte  - selle aasta esimese viie kuuga oleks pidanud surema ca 1000 inimest vähem. Selle aasta ja eelnevate aastate peamine erinevus ongi ainult vaktsineerimises, siis on väga suur alus öelda, et vaktsineerimine tõi kaasa Eesti inimeste suuremad suremused. Covid surmad tulid väidetavalt just vaktsineerimata inimeste hulgast (99,9%) ja seega ei ole need surmagrupid mitte kuidagi omavahel seotud.“

Vaata kogu seda lugu ja kalkulatsiooni siit: https://isalugu.blogspot.com/2021/09/pohjalik-arvutus-viie-kuuga-suri-ligi.html


Andmed on ju olnud mitu kuud ametitele teada? 

Mina teostasin selle kalkulatsiooni nüüd sügise hakul – küll aga on kõik need andmed olnud kogu aeg kõrgelt makstud ametite analüütikute laual. Kuidas on võimalik, et nemad ei ole teinud ise neid arvutusi ja analüüse? Ei huvitanud? Ei lubatud?

Kuidas on võimalik, et selline info on olemas ja teada, aga see on maha vaikitud ja siiani pole peatatud seda vaktsiinihullust?

Selle asemel on hoopis vinti peale keeratud ja korraldatud ebaseaduslikke loosimisi, kampaaniaid ja isegi laste meelitamist burgeritega, et nad end vaktsineeriksid. See on teadlik seadusevastane käitumine, millega on tegelenud nii Tallinna linn, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Viljandi Hariduse Arengufond kui ka mitmed teised isikud.

Loe lähemalt siit: https://objektiiv.ee/varro-vooglaid-ravimiamet-peab-algatama-vaktsineerima-meelitajate-suhtes-vaarteomenetluse


Kas minister Tanel Kiik ei vastuta millegi eest?

See kõik on toimunud Eesti Vabariigi tervise- ja tööminister Tanel Kiik haldusalas. Järelikult on see mees konkreetselt vastutav selle eest, et meil on sellel aastal nii paljud inimesed põhjendamatult surnud. Nad on surnud seetõttu, et neile on valetatud, neile ei toodud välja tegelikke andmeid ja neile anti mõista, et neisse süstiti usaldusväärset ja rohkelt uuritud vedelikku. Tänased numbrid näitavad selgelt aga midagi muud.

Ka nüüd ei tule ükski juhtiv ametnik välja tõeste andmetega, vaid suure hooga jätkub täielik inimeste ajupesu ja seda lausa laste tasandil. Näiteks on leitav ERRi lehelt lastele suunatud saade sõnumiga:

„Vaktsiinisüst pole sugugi valus“

https://lasteekraan.err.ee/1608323426/nova-vaktsiinisust-pole-sugugi-valus

Kas sinna juurde peaks ehk suurelt lisama ka sellise info, et tõenäoliselt on selle vaktsiinisüsti tagajärjel surnud sellel aastal ka Sinu vanaema ja vanaisa ning lisaks veel ca 1000 inimest? Miks seda sinna ei lisata? Need andmed on ju olemas ja iga analüütiku poolt lihtsalt välja kalkuleeritavad. Tegelikult tegin ma nüüd isegi selle töö nende eest ära.

Praegu toimub ainult täielik ajupesu ja propaganda, kus vahendeid ei valita, seda tehakse julmalt isegi väikestele lastele, minuni jõuavad teated, et kooliõpetajad teevad seda oma tundides, kuid mitte keegi ei räägi kogu selle olukorra varjuküljest.

Küsimus on ju lihtne, kas minister on kõigest sellest teadlik? Kui ta ei ole teadlik, siis näitab täielikult ebakompetentsust oma ametikohal, mis tähendab seda, et ta peaks seal kiiremas korras tagasi astuma. Kui ta aga on teadlik, siis näitab see, et tegemist on süüdimatu isikuga, kelle tegevuses on selged kuritegelikud jooned.

 

Kes siis ikkagi vastutab?

Me elame riigis ja ajastul, kus mitte ükski juhtivtöötaja ega ametnik ei vastuta mitte millegi eest. Tanel Kiik istub oma ministritoolil ja hoiab sellest kohast kümne küünega kinni. Ei lähe talle korda see, et tema haldusalas toimus mitme miljoni euro eest vaktsiinide hävimine. Tema haldusalas korraldatakse täiesti ebaseaduslikke meelitamisi ja kampaaniaid isegi lastele, tema haldusalas surevad reaalsed inimesed tema enda teadliku tegevuse ja tegematuse tõttu.

Selline olukord ei vajaks mitte lihtsalt tagasiastumist, vaid hoopiski kriminaalmenetlust, kus oleks kaalumisel eluaegne vanglakaristus. Kus on aga meie riigi prokuratuur? Ravimiamet leiab isegi, et ei ole vaja üldsegi algatada väärteomenetlust isikute osas, kes järgemööda eksisid ravimiseaduse vastu. Samal ajal kevadel määrati väga kergekäeliselt väärteomenetlusi isikutele ainult selle pärast, et nad teostasid oma põhiseaduslikku õigust avaldada meelt. Kas see on võrdne kohtlemine?

Kõige hullem selle teema juures on ikkagi massiline inimeste suremine, mille osas vaikitakse see täielikult maha. Kas ma eksin, kui küsin, kas Tanel Kiik on massimõrvar? Kas Teadusnõukojas töötavad massimõrvarid? Kas seega on ka Kaja Kallas, kui valitsuse juht, seotud massimõrvaga?

Kas ma olen liiga karm?

Ehk tooksite kõik andmed selgelt avalikuks ja siis laseme hinnata seda kõikide nende inimeste lähedastel, kelle kallis ema, isa, vanaema, vanaisa või muu lähedane inimene on nüüd kalmistul mulla alla. Kas nemad leiaksid, et see on liiga karm?

 

Sildistajad ja kitsarinnalised kommentaatorid

Kui ma tulen välja selliste analüüsidega, siis kargab koheselt välja puuduliku mõtlemisvõimega Delfi ajakirjanik ja väidab, et mina olen ju kõigest fotograaf, kes nüüd teostab analüüse. Seda teevad ka mitmed kommentaatorid. Ma küsin vastu, kas see, et ma ühe tegevusalana tegelen ka fotograafiaga vähendab kuidagi seda fakti, et juba oma keskkooli riiklikud lõpueksamid valisin vabatahtlikult reaalainetes ja sain sealt suurepärased tulemused? Kas fotograafiaga tegelemine muudab kuidagi fakti, et olen ülikoolis õppinud kõrgemat matemaatikat ja statistilst analüüsi olles selles aines oma kursuse parim?

Kas see minu fotograafiaga tegelemine on  ikka määrav argument, et ma ei tohiks teostada neid kalkulatsioone, mida kõrgelt makstud analüütikud ise ei suvatse teha?

Või on asi ikka otseselt selles, et on vaja vahendeid valimata juhtida tähelepanu millelegi muule, et ei peaks tunnistama fakti, et nad olid teadlikud massilises vaktsineeritud inimeste suremises, aga ei võtnud midagi ette – ei teavitanud sellest üldsust, ei takistanud kuidagi järgnevate surmade toimumist ja seeläbi muutusid ise nende surmade kaasosalisteks?

Mina küsisin siin nüüd ainult küsimusi – vastused nendele loomulikult ei tule. Küll aga saad Sina ise kaasa mõelda ja kujundada oma seisukoha. See on juba väga suur asi, kui inimesed saavad selgelt aru, millised isikud on meie riigi ja ametite eesotsas ning milliste jubedustega nad tegelevad.

Kas vaktsineerida või mitte? See on Sinu enda otsustada – tõene info on ka juba liikvel. Kes vähegi soovib, leiab selle üles. Sinu elu, Sinu otsus!


Kui oled minu seisukohtadega nõus ja arvad, et seda peaksid ka paljud teised teadma, siis palun mine facebooki ja JAGA POSTITUST, et see info jõuaks võimalikult paljudeni!

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kuna tegutsen selle blogi osas vaid annetuste toel, siis alljärgnevalt leiad konto andmed, kuhu head inimesed saavad teha     mulle toetusi, kes arvavad, et minu tehtav panus on oluline ja väärib ka mõningast tasustamist.

Pikemalt sellest: https://isalugu.blogspot.com/2021/03/kas-ka-minu-tegevus-oleks-tasustamist.html

Kui oled selle läbi lugenud ja tunned või arvad, et soovid anda oma panuse minu tegevusse, siis kordan siin oma konto andmeid:

Tarvo Alev
EE79 1010 0104 5829 6019

Selgitusse: "Blogi toetus" 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kui soovid saada kiiremini infot, uutest blogis ilmuvatest lugudest, siis mine blogi facebooki lehele ja märgi see meeldivaks või hakka jälgima, siis saad järgmisel korral koheselt teada, kui olen avaldanud uue loo.

https://www.facebook.com/isalugu

Loo autor: Tarvo Alev

Kommentaarid